torsdag 9 oktober 2008

Sjuk!

Jaha då var det min tur att bli sjuk. Först var det Patrik som blev förkyld, sen Liam som nu har haft feber och varit förkyld i 3 dagar (stackars liten) och blev det äntligen min tur. Det började i förrgår med huvudvärk och idag är det hör feber och förkylning. Det var kanske lite oundvikligt när resten av familjen blivit det? Patrik och lill killen är ute och handlar mat, värktabletter till både mig och Liam. Liams tabletter tog slut igår så vi fick ta och använda oss av flytande alvedon med svartvinbärs smak, och det är inte det lättaste att få i honom det tog säkert 20 minuter att få i honom allt med en såndär spruta och så hamnade inte allt i munnen utan över allt annat. Så det blev till att sanera honom och mig (arg som ett bi var han).



Patrik åkte iväg för att köpa brillor idag, det ena paret har jag inte sätt så det blir spännande att se. Här är några bilder på blivande Patrik





Ganska dåliga bilder men man kan se lite iallafall.

Vi har haft jätte jätte svårt att hitta några bågar som går om hans huvud men dom här är väl helt okej??

Ha det så bra!!!!

3 kommentarer:

Carolina sa...

Stackare! Men det verkar lite som att du tyckte att det var din tur att vara nerbäddad.:-)
Glasögonen var jättefina, särskilt första bilden! Blev det två par alltså?

Mamma till en sa...

Det hade varit konstigt annars, men nu är vi alla på bättrings vägar. Och det är ju inte helt fel att få vara ner bäddad i sängen och slippa göra än massa, ligga kvar och kunna ha ett gott samvete. Jo Plutten blev bra i brillorna, ja två par blev det. Man fick det ena paret på köpet. mycke bra!!

Carolina sa...

Kan ni inte lägg ain bilder på vilka det blev(utan den lilla lappen fram.....:-)